2 d’abril del 2007

S'obre el termini per presentar obres al II Premi Internacional de Novel·la Negra

[canal-h.net, 2 d'abril de 2007]

Organitzat per l'Ajuntament de L'H i Roca Editorial

Quan acaba de conèixer-se el guanyador de la primera edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, ja s’han presentat les bases per participar en la segona edició.


El premi de novel·la negre és una iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial. L’Ajuntament ja fa temps que aposta pel gènere negre a la ciutat. La Biblioteca de la Bòbila i les seves activitats són un clar exemple: compta amb un important catàleg de publicacions relacionades amb aquest gènere; realitza un club de lectura de novel·la negre; i organitza cicles de cinema també dedicats a films de gènere negre. Pel que fa a Roca Editorial, compta amb la col·lecció Roca Criminal que promociona i difon la lectura de novel·la negra.

Per participar en la segona edició del premi L’H Confidencial cal presentar els originals per correu a Roca Editorial abans del 10 de setembre de 2007. Poden participar escriptors de qualsevol nacionalitat, amb novel·les de gènere negre escrites en llengua espanyola, originals i inèdites. L’autor presentarà l’obra sota pseudònim.

El jurat estarà format per un representant designat per l’Ajuntament de L’Hospitalet, un representant de Roca Editorial i tres lectors apassionats pel gènere seleccionats per la Biblioteca de la Bòbila. El jurat fallarà un premi únic el 14 de desembre, si bé no es divulgarà fins el 29 de març de 2008 en un acte públic.

El guanyador s’emportarà 12.000 euros. Roca Editorial publicarà la novel·la guanyadora.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative