Agenda Infants

 SETEMBRE

"Llegir: per fer la realitat més divertida".

De l'1 al 30 de setembre 

Exposició a la sala infantil


SuperWomen. Super Inventors
de la dibuixant Sandra Uve. 

Es tracta de 25 retrats de dones, amb aquarel·la i tinta xinesa, que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

El recorregut de l’exposició permet donar a conèixer la tasca d’aquestes dones i el canvi significatiu que va suposar cadascun dels seus invents en la Història.


Dilluns, 13 

Inici de les inscripcions del club de lectura infantil en veu alta de la biblioteca, a les 15,30 h.

Dimarts, 28  

Club de lectura infantil. Adreçat a infants de 7 a 10 anys. A càrrec d'Ana Maria Garcia. 17,30 h.

Aquesta sessió llegiran Els invisibles, de Tom Percival.

Hi havia moltes coses que la família d'Isabel no es podia permetre, però intentava no preocupar-se per les coses que no tenien. Però un dia, va passar que no hi havia prou diners per pagar el lloguer i totes les factures. Això els va obligar a deixar casa plena de records feliços i mudar-se a l'altre costat de la ciutat. Un lloc on eres invisible.


 OCTUBREVet aquí en aquell temps que els ocells tenien dents...

Dimarts, 5 

L'Hora del conte: Moixaines, recitats i cançonetes?. Adreçat a nadons de 0 a 3 anys. A càrrec de la Petita Companyia. 18 h.


Espai dissenyat per a aprendre i compartir amb el teu nadó de pocs mesos un variat repertori de moixaines, recitats, cançons de bressol i altres cançonetes. Aquest ambient és emocionalment propici per a alimentar el vincle i la comunicació: paraules, carícies, rimes i taral·les, pròpies de la tradició, les quals sens dubte constitueixen la primera literatura (oral) per al nadó.

Dimarts, 19 

Club de lectura infantil. Adreçat a infants de 7 a 10 anys. A càrrec d'Ana Maria Garcia. 17,30 h.

Aquesta sessió llegiran VIure, de Maria González Reyes           

—Els ocells, les llagostes, tu i jo formem part de la mateixa xarxa. Aquesta xarxa és la vida —em va dir un dia una camperola. Potser el nostre futur depèn d’entendre precisament això. De saber que som aigua i terra i oxigen i memòria i històries. Potser el futur de moltes espècies, inclosa la nostra, depèn dels verbs als quals dediquem el nostre temps. Destruir o cooperar. Contaminar o cuidar. Acaparar o repartir. Gaudir. Estimar. Riure...


Dimarts, 26

Club de lectura infantil. Adreçat a infants de 7 a 10 anys. A càrrec d'Ana Maria Garcia. 17,30 h.


Aquesta sessió llegiran Els menjamitjons, de Tom Percival.


Molts de nosaltres cada dia a l’hora de vestir-nos ensopeguem amb el mateix problema: per més que remenem, al calaix només trobem mitjons desaparellats. Què o qui és responsable de la desaparició dels mitjons? Aquest llibre ens revela el secret d’unes misterioses criatures anomenades «menjamitjons». Amb molt d’humor, trapelleries, aventures, personatges bons i malvats ens endinsem en el món dels menjamitjons.I a més, l'agenda d'adults.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative