Agenda Infants

GENER

Club de lectura en veu alta. Gisela de vidre, de Beatrice Alemagna

La Gisela és una nena de vidre: lluminosa, fràgil i transparent de cap a peus. Els objectes del seu voltant es veuen a través d'ella, i canvia de tonalitat amb la llum de les estacions. És tan excepcional que ve gent d'arreu del món a veure-la. Però la petita Gisela té una altra peculiaritat: al seu front clar, els pensaments, bons i dolents, se li poden llegir com en un llibre obert.

Adreçat a infants de 8 a 10 anys. A càrrec d'Ana Maria García. 17,30 h.

FEBRER«No hi ha espectacle més bonic que la mirada d’un nen que llegeix» Günter Grass

Club de lectura en veu alta. Perrock Holmes: dos detectives y medio, d'Isaac Palmiola. 

Júlia i Diego porten temps demanant una mascota, i precisament la primera vegada que la treuen a passejar la segresten al parc. Si no troben a Perrock es quedaran sense gos i el en caurà una de ben bona. Aquí fa olor de misteri..

Adreçat a infants de 8 a 10 anys. A càrrec d'Ana Maria García. 17,30 h.
Dimarts, 8


L'HORA DEL CONTE:  El millor espectacle del món, a càrrec de Marta Esmerats.

 La Bruna vol fer un bon regal per l’aniversari del seu pare, però no sap què fer. Mentre escola un conte que el seu avi li interpreta amb un teatrí d’ombres se li acut una bona idea, li farà el millor regal del món, un que només li pot fer ella. Espectacle d'ombres. 
Adreçat a infants de 6 a 12 anys.A les 18 h.  


Dilluns, 14


Cinema infantil: Sherlock Gnomes. A les 18 h


Els famosos gnoms de jardí Gnomeo i Julieta contracten un detectiu conegut mundialment, Sherlock Gnomes, per investigar la misteriosa desaparició d'alguns ornaments de jardí. Cinema d'animació.

 Dilluns, 21

Cinema infantil: El secreto de la pirámide. A les 18 hMentre una onada d'assassinats tan estranys com horribles manté Londres en suspens, el jove Sherlock Holmes i el seu nou amic Watson es veuen involucrats en una fosca trama.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative