8 de febrer del 2006

Anem d'exposicions

[canal-h.net, 8 de febrer de 2006]

L’Hospitalet compta amb multitud de petits espais on es poden veure exposicions de temàtiques variades. Són llocs que no són sales d’exposicions però que reserven un àrea per donar a conèixer diferents manifestacions artístiques: la Biblioteca de la Bòbila, l’Hospital de Bellvitge o la perruqueria Can Tisores en són exemples.

Diferents espais de la ciutat inauguren mostres de pintura, còmic o fotografies

Què tenen en comú la perruqueria Can Tisores, la Biblioteca de la Bòbila o l’Hospital de Bellvitge? Que tots aquests espais dediquen regularment una zona a mostrar diferents formes de representació artística. Aquesta setmana s’han iniciat diferents exposicions que van des de la pintura a la fotografia passant pel còmic.

Biblioteca de la Bòbila

La Biblioteca de la Bòbila, especialitzada en gènere negre i policíac ha inaugurat una exposició dedicada a originals del còmic Bajo la piel. Es tracta d’un nou treball del binomi Sagar Fornies (dibuixant) i l’hospitalenc Sergi Alvarez (guionista de còmic). Precisament el pròxim 2 de març els dos autors presentaran aquest còmic, editat per Astiberri i que compta amb un pròleg del popular escriptor Andreu Martín.

Forniés i Sergi Alvarez ofereixen en aquest còmic un homenatge a la sèrie negra més clàssica. El treball consta de 144 pàgines en blanc i negre, 120 de còmic i 4 relats il·lustrats. Sergi Álvarez defineix aquest còmic com “una novel·la gràfica de gènere negre amb tocs fantàstics".

(...)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative