19 de febrer del 2007

La Biblioteca Montbau de Barcelona amb el patrocini de Vilaweb crea el bloc de novel·la negra ´Black and Barna

[Jo Escric.com, 19 de febrer de 2007]

Sota el nom de ´Black and Barna: passejades per la Barcelona negra´, la Biblioteca Montbau ha obert un bloc dedicat a promoure els itineraris guiats que organitza trimestralment amb els recursos de la xarxa.

Per començar, la biblioteca de Montbau proposa un itinerari a partir de l´argument del llibre d´Andreu Martín, ´Pròtesi´. La iniciativa forma part de BCNegra, tercer aplec de novel·la negra de Barcelona.

S´han vinculat a la iniciativa cinc biblioteques d´arreu de Catalunya, que compten amb clubs de lectura interessats per la novel·la negra: La Bòbila de l´Hospitalet de Llobregat, la Biblioteca Santa Oliva d´Olesa de Montserrat, la Pere Calders de Viladecans, la Biblioteca Pública de Lleida, així com la llibreria Negra y Criminal.

Els apunts del bloc, elaborats per un personatge anomenat ´Il Commissario´, oferirà informacions útils sobre la novel·la, curiositats sobre l´autor, dades dels espais emblemàtics de l´itinerari... La voluntat és que els amants del gènere negre i lectors de ´Pròtesi´ participin en el bloc aportant els seus comentaris.

Des del bloc ´b&b´ es pot accedir a l´itinerari de Pròtesi (un recorregut interactiu, amb fotografies) que es desenvolupa pel barri de la Ribera de Barcelona, amb aturada a la basílica de Santa Maria del Mar, el Passeig del Born, el bar Mundial de la Plaça Sant Agustí Vell... També disposeu d´una desena d´enllaços recomanats sobre novel·la negra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative