11 de desembre del 2006

L'H Confidencial # 50. Opinen els nostres lectors. El gènere negre

[L'H Confidencial, 50. L'Hospitalet: Biblioteca la Bòbila, desembre de 2006]


L’H Confidencial va néixer el setembre de 1999 com a butlletí del "Club de Lectura de Novel·la Negra" de la Biblioteca la Bòbila, amb l’intenció de donar a conèixer autors, títols, col·leccions, subgèneres i altres temes relacionats amb el gènere negre i policíac, per tal que els membres del club de lectura i els usuaris de la Bòbila disposessin de propostes de lectura, i també els
aficionats a la novel·la negra de més enllà de la nostra àrea d’influència.

Ara L’H Confidencial arriba al número 50, una xifra considerable per a un fanzine dedicat al gènere negre en aquest país, i hem volgut convertir aquest número en una tribuna per als nostres lectors, per saber què pensen sobre L’H Confidencial, quins són els seus autors i/o títols preferits i quina és la seva definició del gènere. També ens ha semblat que el número 50 era l’adient per convertir-lo en un número amb més pàgines.

En aquests més de set anys d’existència, L’H Confidencial ha fet molts i molt bon amics, còmplices en això del negre: lectors, autors, especialistes, editors, periodistes i llibreters. Tots amb una passió comuna i declarada: ens agrada la novel·la negra!

I a partir d’ara L’H Confidencial no serà només el nom del fanzine de la Bòbila, també serà el nom del premi internacional de novel·la negra que han instituït l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial per a promoure la novel·la negra, i properament podrem tenir a les mans el llibre guanyador del Premio L’H Confidencial 2007.

Esperem estar molt anys al vostre costat, proposant-vos noves lectures i us desitgem una bona lectura negra i policíaca!

Consulta'l des de: http://www.l-h.cat/biblioteques/bobila/fe_lhconfidencial.shtml

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative