2 de febrer del 2022

TORNA LA PRESENCIALITAT A LA BCNEGRA

 [TVL'H, L'Informatiu, 2 de febrer 2022]


Fins al 25 de febrer a la Biblioteca de La Bòbila

Laura Alsina

La BCNegra recupera la presencialitat. Després d’una última edició marcada per la pandèmia i on la majoria de les activitats es van fer de forma virtual, la cita literària dedicada als amants del gènere negre torna amb un conjunt d’activitats com xerrades, presentacions de llibres i rutes literàries. La Biblioteca de la La Bòbila se suma un any més a la trobada fins al 25 de febrer.

Malgrat el retorn a la presencialitat, la Biblioteca de La Bòbila ha decidit fer un parell d’activitats de forma virtual. Es tracta de la conversa amb l’escriptor gallec Diego Ameixeiras i els clubs de lectura. El que sí que torna de forma presencial és el cicle de cinema negre. En aquesta ocasió està dedicat a l’actriu directora Ida Lupino.

La principal novetat d’aquesta edició és la BCNegra infantil. Segons ha explicat la directora de la Biblioteca de La Bòbila, Ilumi Ramos, “els infants són els pròxims lectora de novel·la negra” i per aquest motiu s’ha programat un cicle de cinema negra amb dues pel·lícules i el club de lectura infantil en veu alta.

Durant tot el mes de febrer es pot visitar també al hall del Centre Cultural La Bòbila una exposició documental sobre George Simenon i, também es pot participar a un concurs sobre finals de novel·la negra. I encara una última activitat: una ruta literària per Ciutat Vella sobre l’impacte de la dona a la novel·la negra. En aquest cas ja hi ha llista d’espera.

Consulta tota la programació de la BCNegra a L’Hospitalet aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative