14 de gener de 2022

Crime writers : reflexions on crime fiction, de Reginald Hill [i 6 més] ; editat per H.R.F. Keating (en anglès)

 


Hill, Reginald [i 6 més]; Keating, H.R.F. Crime writers: reflexions on crime fiction. [Londres]: British Broadcasting Corporation, 1978 ISBN: 0563162872

Set escriptors de crims distingits (Reginald Hill, P.D James, H.R.F. Keating, Troy Kennedy Martin, Maurice Richardson, Julian Symons i Colin Watson) miren el passat, el present i el futur de l'escriptura criminal en aquest llibre, que sorgeix d'una sèrie de televisió de la BBC.

Reexaminen les grans fites de la ficció policial i reflexiona sobre els orígens i el desenvolupament dels gèneres de ficció més populars. Però el punt de vista no és només històric; els assagistes mostren com les històries de detectius revelen moltes de les actituds socials predominants dels darrers cent anys. I els assaigs tracten no només de la ficció policial en forma impresa, sinó també de la televisió i el cinema.

En el material relacionat ens trobem entre d'altres coses, amb el Jurament de la cerimònia d'iniciació del Detection Club, un club format per escriptors policíacs de l'Edat d'Or.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative