31 de març de 2017

Trobada amb Gonzalo Lema i Vladimir Hernández, darrers guanyadors Premi novel·la negra ‘L’H Confidencial’

[Casa Amèrica Catalunya, març 2017]Gonzalo Lema, autor bolivià amb una extensa obra, acaba de ser guardonat amb el Premi Internacional de novel·la negra L’H Confidencial, amb Que te vaya como mereces. Pren el relleu de l'anterior premiat, el cubà Vladimir Hernández. Tots dos conversaran amb el bibliotecari Jordi Canal, director de la Biblioteca la Bòbila i coordinador del Premi.
La trobada servirà per conèixer la trajectòria dels dos novel·listes i, en especial, de Gonzalo Lema, autor radicat a Cochabamba i creador de Santiago Blanco, investigador policial retirat i protagonista de vàries de les seves obres, entre les quals Que te vaya como mereces, la primera en ser publicada a Espanya.


La novel·la és un relat de denúncia que suposa una crítica brutal als estaments de poder bolivians, els bancs arruïnats i la corrupció política. El seu protagonista, Santiago Blanco ―actualment porter d’un edifici del coronel Uribe― iniciarà la investigació de la desaparició d’un cos de la morgue, mentre afronta als seus cinquanta-sis anys d’edat el seu futur sentimental i existencial.

El Premi L'H Confidencial està impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, que 
organitza aquesta activitat conjuntament amb la Biblioteca la BòbilaRoca Editorial i Casa Amèrica Catalunya.

Dia / Hora:
06/04/2017, 19:30 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega 299. Barcelona ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative