8 de març del 2017

GUANYADOR DEL QUIZ PRO QUO


Dels 79 participants del Quiz Pro Quo organitzat per la Biblioteca la Bòbila i l'editorial Versátil, amb motiu de BCNegra 2017, han encertat les 10 preguntes del qüestionari 8 participants. Fet el sorteig entre aquests 8 participants, el guanyador és: José Andrés Espelt Cebrian, que participava amb el correu escedis@gmail.com i que rebrà el lot de llibres en el seu domicili.

Posats en contacte amb el guanyador, ha declarat que té intenció de donar el lot de llibres a la Biblioteca Sant Martí de Provençals, per animar-la.

Felicitats!


De los 79 participantes del Quiz Pro Quo organizado por la Biblioteca la Bòbila y la editorial Versátil, con motivo de BCNegra 2017, han acertado las 10 preguntas del cuestionario 8 participantes. Realizado el sorteo entre estos 8 participantes, el ganador es: José Andrés Espelt Cebrian, que participaba con el correo escedis@gmail.com y que recibirá el lote de libros en su domicilio.

Puestos en contacto con el ganador, ha declarado que tiene intención de donar el lote de libros a la Biblioteca Sant Martí de Provençals, para animarla.

¡Felicidades!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative