4 de novembre del 2013

En marxa el concurs de microrelats negres a l'Hospitalet

[El Far, 4 de novembre de 2013]


A través de Facebook, Twitter i Instagram
El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, han convoquen el IV Concurs de Microrelats Negres a través de Facebook, Twitter i Instagram.

Els participants poden enviar els seus relats fins a les dotze del migdia del 29 de novembre, i també es pot concursar amb fotografies fetes amb l’aplicació Instragram, sota la pregunta Com és el teu assassí? A les tres xarxes socials s’ha d’utilitzar l’etiqueta #relatsnegres.

Els participants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook, i es podran enviar tants relats, escrits en català o castellà, tot i que només s’optarà a un premi per compte.

L’extensió màxima dels microrelats serà de 140 caràcters, incloent l’etiqueta #relatsnegres. Els participants a través de Facebook i Instagram han de fer servir l’aplicació http://bit.ly/participa_relatsnegres13, mentre que els participants a Twitter escriuran directament en aquesta xarxa social.

Tots el microrelats presentats -inclosos els de Twitter- apareixeran a la llista de participants http://bit.ly/votar_relatsnegres, des d’on es podran votar. 

S’atorgaran tres premis, un escollit pels lectors i un pel jurat, així com el premi a la millor fotografia d’Instagram que serà escollida pel públic. Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac.

El jurat estarà format per un responsable de Promoció de la Cultura, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un membre del Club de Lectura de Novel·la Negra. El veredicte es donarà a conèixer el 18 de desembre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative