9 de novembre del 2013

Amberville, de Tim Davys


Tim Davys. Amberville. Traducció de Josefina Caball. Barcelona: Columna, 2009. ISBN: 978-84-664-1079-3

L'Eric Ós ho té tot: una carrera brillant a l'agència de publicitat més prestigiosa de Mollisan Town, una dona bonica, una casa esplèndida. Sap que ha tingut molta sort. Temps enrere, la seva vida girava a l'entorn de les drogues, el joc i un conegut  cap del crim anomenat Nicolau Colom.

De sobte, l'Eric descobreix que el passat no és tan lluny. El Colom i els seus sequaços han tornat, i li exigeixen els seus serveis un darrer cop. El Colom ha sentit a dir que figura a la Llista de la Mort i pretén que l'Eric el salvi. Si no ho fa, la seva estimada doneta, l'Emma Conill, serà esquarterada membre per membre. El problema és que ningú --ni l'Eric ni el Colom-- no sap si aquesta llista realment existeix.

Amb el seu equip dels vells temps --Sam Gasela, Tom-Tom Corb i l'astuta serp Marek Serp--, l'Eric buscarà l'esmunyedissa llista, una cerca que el portarà des del submón més fosc de Mollisan Town fins a les instàncies més altes del poder. I l'Eric Ós aprendrà que, en el seu món, res ni ningú no són el que semblen.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative