27 de juny del 2013

Convocada la 8a edició del Premi Internacional de Novel·la Negra de l'Hospitalet



Els originals es poden presentar fins al 30 de setembre
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial han convocat la vuitena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L’H Confidencial, promogut per la Biblioteca la Bòbila, i a la qual es poden presentar tots els escriptors que ho desitgin, de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència amb obres originals i inèdites escrites en català o castellà.

El termini d’admissió finalitzarà el 30 de setembre, el jurat emetrà el seu veredicte el mes de gener de 2014, quan es farà públic el nom del guanyador, que obtindrà un premi de 12.000 euros, i l’obra, que es publicarà a la col·lecció Roca Crimina, es presentarà el 29 de març de l’any vinent.

Les obres que s’hi presentin hauran de tenir una extensió entre 200 i 300 pàgines, firmades amb pseudònim i amb una plica a part amb la identificació de l’autor o autora. Els originals s’enviaran per correu postal certificat o servei de missatgeria a l’adreça de Roca Editorial, avinguda del Marquès de l’Argentera, 17.

El jurat del premi l’integren representants municipals, representants de l’editorial i lectors del Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila, capdavantera a Espanya en la formació i el manteniment d’un fons especial del gènere. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative