30 d’abril del 2013

Ciutat plural, llibres singulars. 2011-2012


Ciutat plural, llibres singulars. 2011-2012: autors i autores de L'Hospitalet. L'Hospitalet: Biblioteques, 2013

Coincidint amb la celebració de les Festes de Primavera i la Diada de Sant Jordi, presentem una nova edició de la guia Ciutat plural, llibres singulars. Autors i autores de L'Hospitalet 2011-2012, on es recull una referència a totes les obres que els autors i les autores de L'Hospitalet han publicat en els darrers dos anys. Quan fa just una dècada de la publicació de la primera guia d'autors, podem dir amb satisfacció que la ciutat continua sent un centre de creació cultural i que els hospitalencs i les hostitalenques han continuat engrandint el nostre patrimoni col·lectiu i fent de la ciutat un espai més culte, més lliure i més plural.

L'Hospitalet es caracteritza per una gran i heterogènia activitat cultural, amb un teixit social ric i molt divers. I tot això es veu reflectit en aquest recull. A més, fullejant la guia us adonareu que els autors de la ciutat han publicat llibres que van de l'arqueologia a la gastronomia, de la biblioteconomia als còmics. I és que, com va dir Oscar Wilde, "no existeixen més que dues regles per escriure: tenir quelcom a dir i dir-ho".

Vull felicitar tots els escriptors i totes les escriptores de la ciutat i també totes les entitats que surten en aquesta guia. Una felicitació que vull adreçar, molt especialment, als autors i a les autores que han vist com es publicava la seva primera obra en aquests dos anys. Les seves obres són fruit de l'esforç, la constància i la il·lusió per imprimir els seus somnis i l'emoció de fer-los realitat és immensa, de la mateixa manera a L'Hospitalet estem escrivint plegats la nostra història per així imprimir les nostres somnis d'una ciutat millor.

També vull agrair el treball realitzat pel personal de les biblioteques. Una feina constant, sistematitzada i engrescadora que ha donat també com a fruit una publicació més: la guia que teniu a les mans.

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L'Hospitalet

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative