5 d’octubre del 2011

Trobada amb l'autor colombià Marco Tulio Aguilera, a la biblioteca de la Bòbila

[canal-h.cat, 5 d'octubre de 2011]


L'escriptor és autor de la pentalogia "El libro de la vida"

L'escriptor colombià Marco Tulio Aguilera és l’autor convidat aquest mes per les Biblioteques de L’Hospitalet per realitzar una xerrada sobre la seva obra. L’acte tindrà lloc avui dimecres a la Biblioteca de la Bòbila (19 hores).

Marco Tulio Aguilera és un escriptor de referència a llatinoamèrica però és gairebé un desconegut a Espanya. D’origen colombià, actualment viu a Mèxic.

La seva obra ha estat comparada en ocasions amb la del seu compatriota Gabriel García Màrquez. Es va iniciar a la literatura als 24 anys amb ‘Breve historia de todas las cosas’. Des de llavors ha publicat una vintena de llibres i ha rebut desenes de premis literaris, entre nacionals e internacionals. Ha estat finalista dels premis Alfaguara i Planeta México.

L’escriptor presentarà la seva pentalogia, ‘El libro de la vida’, de la que ja té els quatre primers volums publicats: ‘Mujeres amadas’, ‘Las noches de Ventura’, ‘La pequeña maestra de violín’ y ‘La hermosa vida’. Marco Tulio Aguilera també presentarà la reedició de la seva obra magna "Breve historia de todas las cosas".

Jordi Canal, director de la biblioteca al Bòbila, ha assenyalat que amb aquesta trobada han volgut donar l'oportunitat als lectors de L'Hospitalet de conèixer de primera mà a un autor de prestigi a llatinoamèrica, però totalment desconegut al nostre país.

Altres presentacions

Aquesta setmana les Biblioteques de L’Hospitalet recomanen també altres presentacions de llibres. D’una banda, dijous, a les 19 hores, l’autor hospitalenc Gabi Martínez presenta a la llibreria Laie (Pau Claris, 85) el llibre ‘Només per a gegants’.
 
 
Divendres, a la Biblioteca Tecla Sala, a les 19.30 hores, es presentarà el llibre El acto de creer como donde Dios (y Respuesta del hombre), de Longinos‐Eseng NguemaBilogo. La presentació correrà a càrrec de Jean‐BoscoBotsho i Natividad Esono Asangono.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative