26 de setembre del 2011

Les biblioteques estrenen un club de lectura sobre Nova York

[digital-h.cat, 26 de setembre de 2011]


Ja estan en marxes les activitats del cicle ‘+ que llibres'


Com bé diu el títol del cicle, les biblioteques són ‘+ que llibres’. Les biblioteques de L’Hospitalet organitzen aquest trimestre, com ja és habitual, un munt d’activitats que van de concerts, a tallers, passant per presentacions de llibres, xerrades o clubs de lectura. Una de les novetats és el nou club de lectura T-10 sobre Nova York. A més un any més es programaran activitats dels festivals ‘Acróbatas’ i ‘Blues and boogie’.

Els clubs de lectura han proliferat en els darrers anys a les diferents biblioteques de la ciutat. Són una forma d’apropar la lectura a tots els públics i s’han convertit en activitats de molt d’èxit. Amb el nou curs es posa en marxa un nou club de lectura. Es titula ‘T-10’ i està dedicat a Nova York.

El nou club, que es realitzarà un dimecres al mes a les 19.00 a la Biblioteca de la Bòbila, es va presentar el passat 14 de setembre juntament amb el primer número del seu butlletí. La pròxima activitat serà el 19 d’octubre, en què es debatrà sobre ‘L’edat de la innocència’ d’Edith Wharton. El 16 de novembre serà el torn de ‘Ragtime’, d’E.L. Doctorow’.

Per acabar el trimestre, el 14 de desembre es presentarà el segon número del butlletí i es projectarà el film ‘Manhattan’, de Woody Allen.

A més d’aquest nou club també es pot triar entre molts altres: de còmic, de novel·la històrica, de teatre, d’anglès, de català i castellà fàcil o en veu alta.

Col·laboració amb festivals musicals

Les biblioteques també continuen en la línia de col·laborar amb diferents festivals musicals. D’una banda, acolliran actuacions de festival de música i poesia “Acròbatas”: Mikel Erentxun, Rodolfo Serrano i Esther Soler. També han organitzat un recital de poetes locals al bar musical ‘L’Oncle Jack’.

Un altre dels festival en què participen les biblioteques és el cicle ‘Blues and Boogie’, amb la realització de la conferència musical, ‘Desde la cuneta: viendo pasar a Robert Jonhson’.

I per últim, també participen a la segona edició del festival DJANGO L’H, de jazz manuche.

Recitals, tallers, presentacions de llibres

La resta d’activitats són moltes i molt variades i van des de tallers de pastisseria, passant per exposicions, cicles de pel·lícules, presentacions de llibres o cursos d’anglès o informàtica. Consulta el programa amb totes les activitats de les biblioteques de L’Hospitalet.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative