2 de febrer del 2011

Els primers microrelats negres ja són penjats al bloc de la Bòbila

[digital-h.cat, 2 de febrer de 2011]


S'envien a través de Twitter i Facebook i han de tenir una llargària màxima de 140 caracters

La Biblioteca la Bòbila ha començat a rebre els microrelats negres que participaran en el primer concurs convocat per la biblioteca i el Centre Cultural la Bòbila amb la col·laboració de l’editorial RBA. Els textos es poden llegir al bloc de la biblioteca. L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials. El concurs s’ha convocat en el marc de la setmana BCNegra 2011.

S’hi pot participar des de Twitter o Facebook, amb una limitació de 140 caràcters, incloent l’etiqueta #relatsnegres. Els participants que ho facin des de la plataforma Facebook trobaràn un comptador de caràcters a El Bloc de la Bòbila.

Els microrelats han de ser originals i inèdits, i es poden enviar fins al 20 de febrer. Hi haurà dos premis, un decidit per un jurat i l’altre que decidiran els lectors, deixant un comentari en el post diari que es ja s’ha començat a publicar o clicant ‘m’agrada’ en els relats publicats en el mur de Facebook del Centre Cultural la Bòbila.

El jurat estarà format pel comissari de BCNegra, un responsable de Foment de la Cultura, un responsable de Biblioteques de L’Hospitalet, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila i un membre del Club de Lectura de Novel·la Negra. El veredicte es donarà a conèixer el 16 de març.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative