1 de gener del 2011

I Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila / I Concurso de Microrrelatos de la Bòbila

La Biblioteca i el Centre Cultural la Bòbila, amb la col·laboració de l’editorial RBA, engega un nou concurs de microrelats negres amb la intenció de fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials.

BASES (en català)


1. Els participants hauran de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Es considerarà autor el propietari del compte.

2. Els microrelats poden estar escrits en català o en castellà, i han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters a Twitter, incloent l’etiqueta #relatsnegres. Per als participants que ho facin des de la plataforma Facebook, caldrà que ajustin el text amb el comptador de caràcters, i penjar-lo al mur de Facebook de la Bòbila: facebook.com/labobila, també amb l'etiqueta #relatsnegres.

3. Els microrelats hauran de ser obres originals i inèdites, i es podran presentar a partir de l’1 de febrer des de les 00.00h. fins el 20 de febrer de 2011 a les 23.59h, en GTM+1.

4. Es podran enviar tants relats com es vulgui, però només s’optarà a un premi per compte.

5. Hi haurà 2 guanyadors, un escollit pels lectors i un altre pel jurat. Cadascun d’ells guanyarà un lot de llibres de gènere negre i policíac, que se li farà arribar a casa.

6. El jurat es reunirà en el Centre Cultural la Bòbila i donarà a conèixer el veredicte el 16 de març.

7. Els organitzadors es reserven el dret de fer difusió dels microrelats concursants en altres medis, sota la llicència Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0)

8. El jurat estarà format pel comissari de BCNegra, un responsable de Foment de la Cultura, un responsable de Biblioteques de L’Hospitalet, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila i un membre del Club de Lectura de Novel·la Negra.

9. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Nota per a la votació dels lectors: els relats de Twitter es poden votar deixant un comentari en el post diari que es publicarà en El Bloc de la Bòbila. Els relats de Facebook, clicant "m'agrada" al relat publicat al mur de Facebook del Centre Cultural la Bòbila
__________________


La Biblioteca y el Centro Cultural la Bòbila, con la colaboración de la editorial RBA, pone en marcha un nuevo concurso de microrrelatos negros con la intención de fomentar la creación de ficciones criminales y el uso de las redes sociales.


BASES (en castellano)
1. Los participantes deberán ser mayores de 18 años, y participar desde una cuenta de Twitter o Facebook. Se considerará autor al propietario de la cuenta.

2. Los microrrelatos podrán estar escritos en catalán o en castellano, y deben tener una extensión máxima de 140 caracteres en Twitter, incluyendo la etiqueta
#relatsnegres. Para los participantes que lo hagan desde la plataforma Facebook, deberán ajustar el texto con un contador de caracteres que encontrarán en: bobila.blogspot.com, y colgarlo en el muro de Facebook de la Bòbila: facebook.com/labobila, también con la etiqueta #relatsnegres.

3. Los microrrelatos deberán ser obras originales e inéditas, y se podrán presentar a partir del 1 de febrero desde las 00.00h. hasta el 20 de febrero de 2011 a las 23.59h, en GTM+1.

4. Se podrán enviar tantos relatos como se quiera, pero sólo se optará a un premio por cuenta.

5. Habrá 2 ganadores, uno escogido por los lectores y otro por el jurado. Cada uno de ellos ganará un lote de libros de género negro y policiaco, que se le hará llegar a casa.

6. El jurado se reunirá en el Centro Cultural la Bòbila y dará a conocer el veredicto el 16 de marzo.

7. Los organizadores se reservan el derecho de difundir los microrrelatos concursantes en otros medios, bajo la licencia Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0).

8. El jurado estará formado por el comisario de BCNegra, un responsable de Fomento de la Cultura, un responsable de Biblioteques de L’Hospitalet, el director del Centro Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila y un miembro del Club de Lectura de Novela Negra.

9. La participación en el concurso comporta la aceptación de estas bases.


Nota para la votación de los lectores: los relatos de Twitter se pueden votar dejando un comentario en el post diario que se publicará en El Bloc de la Bòbila. Los relatos de Facebook, clicando "me gusta" en el relato publicado en el muro de Facebook del Centre Cultural la Bòbila.

2 comentaris:

 1. Bon dia , felicitats per la proposta que engegueu. Tinc uns dubtes sobre la mateixa:

  En cas de participar des d'un compte de Facebook:
  - També s'ha d'incloure la etiqueta “#relatsnegres”?
  - En l'extensió de 140 caràcters màxims permesos, també s'inclou el títol del micro relat?
  - On s'han d'enviar o pujar els relats per poder participar?

  Gràcies per endavant i que gaudiu d'un bon any literari.
  ^_^

  ResponElimina
 2. -En el cas de participar des del Facebook també s'ha d'incloure la etiqueta "#relatsnegres".
  -Els relats són tant curts que no cal incloure títol.
  -Els relats s'han d'escriure al mur de Facebook de la Bòbila: facebook.com/labobila.

  Fins aviat!

  ResponElimina

 
Google Analytics Alternative