7 de novembre del 2007

Arrenca el cicle de "Blues'n'Boogie" de l'Hospitalet

[Viu L'Hospitalet, 28, novembre de 2007]

Des del passat 25 d'octubre, i fins a finals de desembre, la ciutat acull el cicle "L'Hospitalet Blues & Boogie". La iniciativa, organitzada conjuntament pel Centre Cultural Collblanc - La Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona, arriba enguany a la seva tercera edició.

Maurici Jaumandreu

Des del passat 25 d'octubre, a la ciutat hi ressonen les músiques dels artistes convidats al III Cicle L'Hospitalet Blues'n'Boogie. En total, es tracta d'una sèrie d'activitats que van des dels concerts fins a les exposicions i conferències, i que durant dos mesos aniran omplint l'oferta cultural de la ciutat.

El Cicle, organitzat conjuntament pel Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona, es projecta sobre diferents espais de la ciutat: el mateix Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, el Centre Cultural Barradas, el Centre Cultural de Bellvitge, la Biblioteca Central Tecla Sala, la Biblioteca la Bòbila, el bar musical Kfè Olé i la Catedral del Kfè Olé, així com la Salamandra. És d'aquesta manera que la música s'apropa encara més a una població que any rere any incrementa el gust per aquest gènere d'origen nord-americà.

Pel que fa a les activitats previstes aquest mes de novembre, cal destacar la inauguració de l'exposició fotogràfica de Jordi Vidal a la Tecla Sala i l'actuació de El sobrino del Diablo a La Catedral del Kfè Olé, ambdues el dia 8. I a partir d'aquí, esperar les actuacions de Crowfish (15/11), Johnny Mars & Amadeu Casas Blues Band + The Suitcase Brothers (16/11), Embluesado (22/11), Top Models Blues Experience (24/11), A Contra Blues (29/11), Boogie-Woogie Jubilee i Mark "Mr B." Braun, August Tharrats, Daniel Giorcelli i Lluís Coloma (30/11). Per a més informació consultar el web municipal.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative