19 de maig del 2005

L'argentina "Nueve reinas" arriba a la Bòbila

[canal-h.net, 19 de maig de 2005]

cicle de cinema sobre "Estafadors"

El cicle de cinema sobre Estafadors, que ofereix la Biblioteca la Bòbila, arriba al seu equador amb la projecció del film Nueve Reinas. Es tracta d'una projecció argentina de l’any 2000 protagonitzada, entre altres, per Ricardo Darín.

La Biblioteca de la Bòbila ofereix dijous, 19 de maig, una nova pel·lícula del cicle Estafadors. El film en qüestió és Nueve Reinas, una producció argentina de l’any 2000, dirigida per Fabian Bielinsky i protagonitzada per Gastón Pauls, Ricardo Darín, Leticia Brédice i Tomás Fonzi, entre altres.

Nueve Reinas explica una historia basada en la situació socioeconòmica de l’Argentina l’any 2000, quan es va devaluar la moneda, van tancar bancs i molta gent va perdre els seus estalvis. El film narra tot un seguit de d’enganys que realitzen els protagonistes per aconseguir diners de forma fraudulenta. De petits fraus, enganyant a propietaris de bars i a àvies es passa a preparar una estafa de gran nivell, que s’embolica i s’embolica fins que arriba a un desenllaç del tot inesperat.

Amb Nueve Reinas el cicle d’Estafadors de l’espai L’H Confidencial de la Biblioteca de la Bòbila arriba al seu equador. Ja s’han projectat El golpe i Casa de juegos i el cicle finalitzarà el pròxim dijous amb Incautos, un film espanyol dirigit per Miguel Bardem i protagonitzat per Ernesto Alterior, Victoria Abril i Federico Luppi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative