6 d’octubre del 2006

La Biblioteca la Bòbila ofereix dossiers de premsa de novel·la negra

[canal-h.net, 6 d'octubre de 2006]

Ja compta amb prop de 600 articles.

La Biblioteca de la Bòbila ja començat a oferir als seus usuaris dossiers de premsa electrònic d’autors de gènere negre i policíacs. Els dossiers inclouen articles sobre els autors que estan publicant en aquests moments a Espanya.

El servei s’inicia amb més de 160 dossiers, amb prop de 600 articles. Els dossiers s’actualitzen a diari, es troben en format PDF i es poden consultar des de tres ordinadors de la biblioteca. Existeix també la possibilitat d’imprimir-los o gravar-los en disquet o CD.

Aquest nou servei del Fons Especial de Gènere Negre i Policíac de la Biblioteca de la Bòbila complementa el directori de recursos electrònics sobre aquest gènere, generenegre.net, una de les llistes d’enllaços a pàgines web més complert del món. Aquest directori el va crear la Biblioteca de la Bòbila i s’actualitza periòdicament.

La biblioteca també ha penjat a la seva pàgina web un dels dossiers de premsa que ha elaborat com a exemple de la nova oferta. Es tracta del dossier de l’autor Francisco González Ledesma, que enguany ha rebut el premi Pepe Carvalho.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative