27 d’abril del 2005

La Biblioteca de la Bòbila lliura els premis Brigada 21

[canal-h.net, 27 d'abril de 2005]

a les millors novel·les negres votades pels usuaris

La Biblioteca de la Bòbila lliura avui, 27 d’abril, els premis Brigada 21, que tria les millors novel·les negres en català i castellà a partir de les puntuacions que atorguen els lectors.

La Biblioteca de la Bòbila s’ha especialitzat, des de la seva obertura, en el gènere negre. Disposa d’un fons especial dedicat a aquest gènere i organitza activitats com ara xerrades i cicles de cinema que tenen també el gènere negre com a protagonista. Seguint aquesta línia, la Biblioteca de la Bòbila és soci institucional de l’associació Brigada 21, que vol promoure la lectura de novel·la negra i donar a conèixer les notícies i novetats sobre el gènere negre. Altres socis de Brigada 21 són Librería Negra y Criminal, Cersa i Giallo & Co.

Una de les activitats de Brigada 21 es el lliurament dels premis Brigada 21. Es tracta d’uns guardons, sense dotació econòmica ara per ara, que premia la millor novel·la traduïda al castellà, la millor novel·la traduïda al català, la millor novel·la original en castellà, la millor novel·la original en català, la millor primera novel·la i el millor disseny de coberta. Els guanyadors del premi es donen a conèixer avui, 27 d’abril, a partir de les 19.30 hores, a la Biblioteca de la Bòbila.
Els finalistes del concurs han estat triats pels lectors que podien votar les novel·les negres publicades el 2004 a través de la pàgina web de Brigada 21.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative