6 de febrer del 2006

La Bòbila, especialista en gènere negre

[L'Hospitalet, 6 de febrer de 2006]

N.T.

El gènere negre i policíac és el protagonista de les activitats programades per la Biblioteca de la Bòbila. Els dijous del mes de febrer tornen les projeccions de cinema negre, aquesta vegada dedicats al personatge de Tom Ripley, creat per Patricia Highsmith. Així doncs es podran veure El talento de Mr. Ripley, d’Antony Minghella; la mítica El amigo americano, de Wim Wenders, i una nova versió de El juego de Ripley, de Liliana Cavani.


Igualment, del 6 al 24 de febrer, la Bòbila dedica una exposició a originals del còmic negre Bajo la Piel, de Sagar Fornies i l’hospitalenc Sergi Álvarez. Precisament aquests dos autors presentaran el seu còmic el 2 de març.

D’altra banda, la Bòbila demana la col·laboració dels seus lectors per al número 50 de L’H Confidencial, un fanzine que dóna a conèixer des de 1999 autors, títols, col·leccions, subgèneres i temes relacionats amb el gènere negre.

La Bòbila compta amb un important fons dedicat al gènere negre. El 2005 la novel·la més prestada va ser Pruebas falsas, de Donna Leon.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative