31 de desembre del 2006

El butlletí "L'H Confidencial" arriba al número 50

[canal-h.net, 31 de desembre de 2006]

Editat per la Biblioteca la Bòbila

La Biblioteca de la Bòbila s’ha consolidat com un referent en el gènere negre. A més d’un important fons de llibres, revistes i audiovisuals, la biblioteca també organitza xerrades, exposicions i enguany, per primer cop, un premi literari.


Una de les eines de difusió d’aquest gènere que utilitza la Biblioteca de la Bòbila és el seu butlletí electrònic L’H Confidencial. I és aquest butlletí el que ara està de celebració ja que s’acaba de publicar el número 50.

L’H Confidencial va néixer el setembre de 1999 com a butlletí del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca de la Bòbila, amb la intenció de donar a conèixer autors, títols, col·leccions, subgèneres i altres temes relacionats amb el gènere negre i policíac. Ara que el butlletí arriba al seu número 50, s’ha volgut convertir-lo en una tribuna per als lectors del gènere, per saber que pensen del butlletí, quins són els autors i títols preferits pels lectors, etc.

Descarrega’t aquí el número 50 d’el butlletí electrònic L’H Confidencial.

Premi literari

L’H Confidencial és també el títol del premi literari internacional que per primer cop ha convocat la Biblioteca de la Bòbila, en col·laboració amb Roca Editorial. El premi ha tingut un gran èxit de convocatòria i en el pròxims mesos es coneixerà el guanyador. Roca Editorial publicarà l’obra premiada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative