18 de juny del 2007

Lorenzo Lunar i Teresa Solana, Premis Brigada 21 de novel·la negra

[Vilaweb, 18 de juny de 2007]

Europa Press

Les novel·les 'Usted es la culpable', de Lorenzo Lunar, i 'Un crim imperfecte', de Teresa Solana, han guanyat els Premis Brigada 21 de novel·la negra que atorga aquesta associació per a la difusió d'aquest gènere.

'Usted es la culpable' (Almuzara), de Lorenzo Lunar, ha guanyat el premi a la millor novel·la original en castellà, mentre que 'Un crim imperfecte' (Edicions 62), de Teresa Solana, s'ha portat el de millor obra original en català.

En l'apartat de les traduccions, 'El comisario De Luca' (Tropismos), de Carlo Lucarelli, a càrrec de Carmen Llerena, ha guanyat en l'apartat a millor novel·la traduïda al castellà, i 'El primer caso d'en Montalbano' (Edicions 62), d'Andrea Camillieri, a càrrec de Pau Vidal. Així mateix, 'Ojos de agua' (Siruela), de Domingo Villar, ha guanyat el premi a la millor obra de debut.

Finalment, el Premi Florenci Clavé al disseny de la millor coberta ha estat per a 'El camino blanco' (Tusquets). Els Premis Brigada 21 es lliuraran el 3 de juliol en la llibreria Negra i Criminal de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative