15 de març del 2006

L'H Confidencial # extra marató. El conte policíac. Misteriosa lectura a L'H

[L'H Confidencial, extra marató. L'Hospitalet: Biblioteca la Bòbila, març de 2006]

XI Marató de Contes de L’H del 18 al 21 d’abril de 2006

La Marató aquest any es vesteix de negre, de gènere negre. Ens endinsarem en el món policíac de lladres i serenos, detectius i sospitosos habituals, enigmes i misteris que anirem desvetllant...

Farem arribar les històries a tots els ciutadans i ciutadanes, grans i petis amb ganes de passar una bona estona durant la setmana a les Biblioteques i carrers de la ciutat.

Per això L’H Confidencial dedica un número extra al conte policíac, per a què trobeu contes per explicar, però també per disfrutar-los llegint, i a la Bòbila n’hi trobareu un munt, per infants a la secció infantil, per adults en el fons especial de gènere negre i policíac.

Podreu escoltar contes amb la família a la Sala de Lectura Infantil Frederic Mistral i a la Biblioteca la Bòbila el dimarts 18 d’abril a les 18 h.; a la Biblioteca Santa Eulàlia, la Biblioteca Ramon Fernández Jurado i Biblioteca la Florida el dimecres 19 d’abril a les 18 h.; a la Biblioteca Josep Janés i a la Biblioteca de Bellvitge el dijous 20 d’abril a les 18 h.; i a la Biblioteca Central Tecla Sala el divendres 21 d’abril a les 18 h.

La Biblioteca Tecla Sala esdevindrà escenari de detectius, policies i lladres amb nocturnitat i traïdoria per a tots els que tinguin ganes de parar les orelles i escoltar o, perquè no, explicar una bona història, el divendres 21 d’abril de les 21 h. fins a les 2 de la matinada, o més… i hi haurà servei de bar.

Ah! No us perdeu l’exposició Detectius, els grans investigadors a la novel·la negra i policíaca que tindrà lloc del 20 d’abril al 20 de març a la Bòbila!

Tothom hi està convidat!!!

Consulta'l des de: http://www.l-h.cat/biblioteques/bobila/fe_lhconfidencial.shtml

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative