15 d’octubre del 2004

L'H Confidencial # 35. Altres llibres que ha llegit el club de lectura de novel·la negra!

[L'H Confidencial, 35. L'Hospitalet: Biblioteca la Bòbila, octubre de 2004]

De nou un L’H Confidencial dedicat als llibres que ha llegit el Club de Lectura de Novel·la Negra, continuació del número 31 que portava per títol "Què ha llegit el Club de Lectura de Novel·la Negra?". Noves propostes de lectura per als aficionats a la novel·la negra i recordatori de les lectures fetes pels membres del club de lectura.

Quan el Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca la Bòbila inicià les seves sessions el gener de 2000, va ser el primer club de lectura d’Espanya especialitzat en aquest gènere. Ara se n’hi ha afegit de nous: el Club de Lectura de Novel·la Negra de la Biblioteca de Montbau; el Club de Lectura Dames del Crim i el Club de Lectura de Novel·la Negra "Con Sabor Latino" de la llibreria Negra y Criminal. Els donem la benvinguda des d'aquí.

Els lectors de novel·la negra augmenten i s’organitzen. En aquests darrers anys també han aparegut un parell d’associacions d’amics de la novel·la negra, Novelpol i Brigada 21, i cada vegada hi ha més webs relacionades amb el gènere que ens informen puntualment de l’actualitat: La Gangsterera, Negra y Criminal, El Club dels Detectius, Cosecha Negra, La Balacera...

La vitalitat del gènere queda demostrada, i esperem noves incorporacions, més autors, més col·leccions, més crítica especialitzada, nous lectors que gaudeixin amb el gènere negre i policíac!

Consulta'l des de: http://www.l-h.cat/biblioteques/bobila/fe_lhconfidencial.shtml

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative