28 d’octubre del 2002

L'H Confidencial # especial. El cinema negre a la Biblioteca la Bòbila

[L'H Confidencial, especial. L'Hospitalet: Biblioteca la Bòbila, 2002]

La celebració del FECINEMA, el Festival de Cinema Negre de Manresa, aquest any per primera vegada internacional, és un bon motiu per a la presentació dels documents relacionats amb el cinema negre que formen part del Fons Especial de Gènere Negre i Policíac de la Biblioteca la Bòbila.

Aquest número especial de L’H Confidencial recull tant un primer llistat de les pel·lícules de cinema negre i policíac en format vídeo que es troben a la biblioteca, com les obres relacionades amb el cinema negre (històries, assaigs, monografies, números especials de revistes, memòries, etc.) que formen part del fons especial i que poden donar resposta a les necessitats informatives dels usuaris als quals la seva curiositat els porta més enllà de la visió estricta d’un film.

La Biblioteca la Bòbila, que forma part de la xarxa municipal Biblioteques de L’Hospitalet, està creant des de la seva inauguració el març de 1999 un fons especial dedicat al gènere negre i policíac.

La biblioteca t’ofereix:

un fons especial dedicat al gènere negre i policíac: històries de la novel·la i del cinema, obres de consulta, monografies, crítica i biografies.
una col·lecció dels millors films de cinema negre i policíac en suport vídeo.
les últimes novetats en narrativa policíaca.
revistes i fanzines especialitzats en novel·la negra.
B.S.O. i música relacionada amb el gènere, en CD.
un directori actualitzat de recursos electrònics presents a Internet sobre el gènere.
diverses propostes de lectura en el fanzine L'H Confidencial, i les Tertúlies Negres organitzades pel "Club de Lectura de Novel·la Negra".
activitats i informació sobre el gènere.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative