28 d’octubre del 2014

III Microconcurs La microbiblioteca (Biblioteca Esteve Paluzie)

La microbiblioteca

III Microconcurs La Microbiblioteca = III Microconcurso La Microbiblioteca. Barberà del Vallès: Biblioteca Esteve Paluzie, 2014.

L'èxit d'una proposta mai rau en la quantitat de persones que hi participen sinó en la qualitat del que es fa i de la implicació que s'hi té. El Concurs de Microrelats, mica en mica, fa palès el triomf de la perseverança en una idea nova, la conformació de la categoria dels texts, l'implacable avenç en la difusió i la gran dignitat del repte intel·lectual dels literats que ens fan arribar les seves narracions breus. Heus ací la contundència de la realitat, consolidada a través de la col·laboració de moltes persones que narren històries improbables i expliquen contes sorprenents.

Gràcies a totes elles per la seva disposició a fer forrolla del premi literari de microrelats de Barberà del Vallès. Sense l'entusiasme de tantes persones que hi participen, que llegeixen, que fan de jurat, que s'hi il·lusionen i que s'apassionen per la cultura, mai no seria possible el càlid creixement del repte d'editar un llibre, recull de bons texts, fet per a tothom...

La conjunció del binomi microrelat i Barberà del Vallès comença a esdevenir una simbiosi de complementarietat, una parella de fet, un conjunt d'interès cultural, un relat d'estima i una gran narració, a desgrat de l'oxímoron del darrer concepte.

I com que tot és breu, aquesta introducció també. Així que, a la fi de tot, sempre comença quelcom.

Ana del Frago Barés
Alcaldesa de Barberà del Vallès









2 comentaris:

  1. Dónde puedo ver, leer las bases en castelleno español colombiano. Lamentablemente no arisco catalán, pero puedo aprender...Gracias

    ResponElimina
  2. Las puedes encontrar en el blog La Microbiblioteca:
    http://lamicrobiblioteca.blogspot.com.es/

    Un saludo.

    ResponElimina

 
Google Analytics Alternative