31 de gener del 2014

Egara negra

[BiTer, 30 de gener de 2014]


Tot just acaba de començar un nou any. Tot just ens proposem noves fites, nous reptes.

La Biblioteca del districte 6 de Terrassa crea una nova secció,  per informar i endinsar als usuaris en el món del gènere negre .


És un aparador amb l’actualitat, les novetats, les crítiques, les imatges i molt més sobre el gènere negre i policíac.

El designem Egara negra per dos motius: Egara era un municipi (Municipium Flavium Egara) de la Hispània romana que correspon a l’actual ciutat de Terrassa. Negra, per designar el gènere policíac, les novel·les, el còmic i les pel·lícules.

Comencem:
A través del nostre tauler d’anuncis us presentem el Club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca del districte 6 . Volem donar a conèixer el nostre fons especialitzat a tothom interessat en llegir novel•la policíaca i per això ens acompanya el Xavier Serrahima i ens il•lustra sobre les tècniques de lectura d’obres tant conegudes com A d’adulteri de Sue Grafton, El son etern de Raymond Chandler  i La clau de vidre de Dashiell Hammett. Són els tres primers títols escollits per endinsar-nos de ple en la lectura. La propera sessió ens aproparà als escriptors Andreu Martín i Jaume Ribera, amb el llibre Amb els morts no s’hi juga.

Us recordem, per aquells que encara no s’han endinsat a tafanejar el gènere negre, que dijous 30 i fins al 8 de febrer  trobareu a la BCNegra la trobada de novel·la negra de Barcelona. Consulteu el programa.
Benvinguts a l’Egara negra!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative