1 de setembre del 2024

NÚMERO 150 DE L'H CONFIDENCIAL

Aquest setembre, el fanzine del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca la Bòbila, L'H Confidencial, arriba al número 150 amb el dedicat a les visions de La Bòbila en algunes novel·les i, com la biblioteca, celebra el seu 25è aniversari. A més dels números regulars si sumen extres i especials que, en aquests vint-i-cinc anys, fan una totalitat de 177 números.


L'H Confidencial va néixer per oferir propostes de lectura i informació sobre autors, títols, col·leccions, subgèneres i altres temes relacionats amb el gènere negre i policíac i s'ha convertit en una eina de comunicació amb els nostres usuaris.

El fanzine L'H Confidencial, de periodicitat bimestral, apareix des del setembre de 1999 i es distribueix en paper a la biblioteca, s'envia per correu als seus subscriptors i també es pot consultar la versió electrònica al web de Biblioteques de L'H.

El fanzine també ha donat nom des de 2003 als cicles de cinema negre que organitza la Bòbila i des de 2007 al Premi de novel·la negra L'H Confidencial, que coordina la Biblioteca la Bòbila i convoca l'Ajuntament de l'Hospitalet.

Amb aquests 150 números no es tanca un cicle: la seva publicació forma part de la nostra estratègia per difondre el gènere i donar a conèixer el nostre fons.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative