27 de març del 2024

25!

 


Avui, hauria estat l'aniversari de Budd Schulberg, autor de Más dura será la caída i de La ley del silencio, com ja hem destacat a La galeria dels murris; i, també, de Dana Stabenow; Patrick McCabe i de la gran Gloria Swanson o de Quentin Tarantino. 

Però també celebrem un fet molt especial: avui, fa vint-i-cinc anys, la Biblioteca La Bòbila va obrir portes. La tasca de tots els professionals que han passat per la biblioteca, de les institucions, de les empreses que ens donen servei, de les entitats amb les que hi col·laborem, de les editorials, llibreries, autors, editors, traductors, il·lustradors i de tots els usuaris i usuàries que ens han mostrat la seva confiança i interès ens ha enriquit moltíssim.

Per una altra banda, la bona feina dels experts amb els que hem treballat, dintre i fora de la biblioteca, ha fet possible que, actualment, La Bòbila sigui una biblioteca de referència. Moltíssimes gràcies a tots i a totes; impossible sense vosaltres! 

L'equip actual (Ana Maria, Eli, Jordi, Josep Maria, Branka, Ana, Alba i Ilumi) vol felicitar especialment a l'equip inicial (Esther, Maite, Ángel, Alfons, Hermínia, Xavi, Anabel i Jordi) i a les fantàstiques professionals de les que vam aprendre, com la Isa, Miren, Montse, Elena, Pilar, Adri, Jèssica, i Felip, entre d'altres, perquè aquella empenta que vau demostrar ens esperona i facilita, ara, la nostra. Hem tingut la sort de comptar amb bons i bones mestres! Ara, cal continuant treballant per celebrar el cinquanta aniversari, com a mínim. 

Mentrestant, tenim per a tots vosaltres el llapis commemoratiu i els dos punts que s'han dissenyat per a l'ocasió: un dissenyat per la Maria Picassó i un altre, amb el Bobi i el Ratson, per la nostra bibliotecària, l'Eli Ramírez. 

Què? Quedem d'aquí a vint-i-cinc anys?  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative