4 d’agost del 2022

Marsella confidencial, de François Thomazeau


Thomazeau, François. Marsella Confidencial
Barcelona : Editorial Alrevés, 2022  ISBN: 9788418584534

Marsella, abril de 1936. Una setmana abans de les eleccions legislatives, un guardià anomenat Antoine Cardella és brutalment abatut a trets en un carrer d’un barri popular, entre els locals de campanya política del candidat socialista Pierre-Ferri Pisani i el de Simon Sabiani, líder de l’extrema dreta. A qui beneficia l’assassinat d’aquest policia, conegut pels seus compromisos i fidelitats amb tots els polítics? Doncs a tothom i a ningú, perquè en aquesta història hi ha un bon grapat d’amistats entrellaçades, enemistats i arranjaments, aliances interessades o disputes efímeres dins la selva d’una ciutat rebel i violenta en plena decadència. Mentre Cardella sobreviu a l’hospital en estat crític, anem descobrint les misèries d’un sistema mafiós.

Tuit:

Una de les grans descobertes i plaers d'aquest estiu! Com diu el mateix Thomazeau, Marsella és una delirant font d'inspiració. No ha estat només per a ell: Izzo, Manotti o el deliciós còmic "Marseille la rouge" són un clar exemple. 

Per ara, només la tenim a #BiblaBòbila però segur que ben aviat hi serà a la resta de @BibliotequesXBM i @Bibliotequescat


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative