20 de gener del 2022

El somriure dels guepards, de Sebastià Bennasar (crims.cat)


Bennasar, Sebastià. El somriure dels guepards. Barcelona: Alrevés, 2022 ISBN: 9788418584350

Gener del 2022. Amb Catalunya en plena onada de fred, en Pascal Neige ha d’esbrinar qui ha matat en Michel Aubriot, un dels darrers supervivents de la màfia lionesa que dirigia el seu pare i que ara lidera ell amb les seves germanes i el seu amant. A la vegada, ha de controlar que tothom que conrea marihuana al país pagui el seu tribut. A en Pascal l’espera una setmana de bojos si vol continuar mantenint el somriure dels guepards.

Després d’El país dels crepuscles, On mai no creix l’herba i L’imperi dels lleons (guanyadora del premi València Negra a la millor novel·la negra en català), Sebastià Bennasar torna a la col·lecció «crims.cat» i ens ofereix una nova història de la família Neige i la seva banda criminal. Una novel·la addictiva, violenta, sexual, que aconsegueix barrejar amb eficàcia la brutalitat de sèries com Gangs of London amb la millor tradició literària del gènere negre a casa nostra.

Tuit:

Quin perill té el somriure d'un guepard! I que difícil és mantenir-lo. En Pascal Neige ho sap: és un cap de la Màfia lionesa. 

➡️ https://t.co/taBVffjsHp #BiblaBòbila #gènerenegre #recomanació https://t.co/ECtZdRZFVB

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative