27 d’octubre del 2021

Policíes, d'Andreu Martín i Joan Miquel Capell


Martín, Andreu i Capell, Joan Miquel. Policíes.  Barcelona: Alrevés, 2021. ISBN: 9788418584183

Aquesta és una història de policies, protagonitzada pels Mossos d’Esquadra i ambientada en els convulsos temps de la Barcelona olímpica. 

La tràgica mort d’una jove de catorze anys, Melody Coughran, filla d’un famós pilot de cotxes a Califòrnia, és el punt de connexió entre els membres de la Brigada Antidroga de la Policia Autonòmica catalana i la bòfia nord-americana en una investigació per desmantellar una xarxa de falsificació de medicaments. Per tal de resoldre el cas, els agents catalans col·laboraran amb el Lou Díaz, un atípic i extravagant investigador nord-americà i vell conegut del cos de Mossos, acabat d’arribar a la ciutat comtal. Una trama sobre el narcotràfic i el crim organitzat, però també sobre les males praxis mèdiques, les falsificacions de documents o la captació i tràfic de menors, on la violència i les persecucions frenètiques estan a l’ordre del dia. 

Una novel·la en clau d’homenatge sobre els orígens i les competències del nostre cos policial, al més pur estil Ed McBain, amb una trama trepidant i una sèrie de personatges astuts i fèrtils quan es tracta de jugar amb els nervis dels lectors. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative