21 de juny del 2021

Club de lectura virtual de literatura juvenil per a adults

 Del 7 de juliol fins al 6 d'octubre d'enguany hem organitzat un Club de lectura virtual de literatura juvenil per a adults. Dinamitzat per la Marta Cava, bibliotecària i experta en aquest tema...però millor deixem que ella mateixa es presenti:

"Soc la Marta, bibliotecària de formació i actualment, sóc la bibliotecària de l'INS Premià de Mar de dia i de tardes, em converteixo en autònoma per fer clubs de lectura, xerrades i formacions sobre el meravellós món de la biblioteca escolar i la literatura juvenil. Formo part del grup de treball de biblioteques escolars del COBDC i del grup de literatura juvenil "Llums del Nord" de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. "

Des de la biblioteca la Bòbila ens encarreguem de la part logística i ens complau informar que vam haver d'obrir un segon torn per poder donar resposta a l'interès mostrat per participar. Finalment hem tancat les inscripcions amb un total de 51 persones i amb un màxim de 22 persones en alguna sessió. Tot un èxit!

La tria de lectures ha estat realitzada per a la Marta, encara que li vam demanar que tingués certa sensibilitat vers el gènere negre, així que dues de les quatre lectures es podrien catalogar com a novel·la juvenil del nostre fons especial. Estem convençuts que la millor manera d'estimar la literatura sigui a qui sigui adreçada, és llegint, així que sempre farem costat a les iniciatives que ho promoguin, i per tant, estem encantats amb el vostre suport!


CALENDARI I HORARI
  • Primera sessió: dimecres 7 de juliol 16 h/ 18 h
  • Segona sessió: dimecres 4 d'agost 16 h/ 18 h.
  • Tercera sessió: dimecres 1 de setembre 16 h/ 18 h.
  • Quarta sessió: dimecres 6 d'octubre 16 h/ 18 h.
TÍTOLS TRIATS


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative