20 de maig del 2021

Premi L'H Confidencial 2021 declarat desert


El jurat declara desert en l’edició 2021 el Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial. 

La decisió s’ha pres per unanimitat en considerar que cap original finalista té la qualitat suficient per rebre el guardó. 

El jurat del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial ha decidit declarar desert el guardó corresponent a l’any 2021, ja que considera que cap dels originals finalistes assoleix el valor literari necessari per a un premi d’aquestes característiques.

La decisió s’ha pres per unanimitat després de valorar que cap de les obres presentades té la qualitat suficient per rebre un dels guardons més prestigiosos del gènere negre. El jurat ha decidit acollir-se a la clàusula de les bases del premi per declarar-lo desert i mantenir el rigor del guardó en consonància amb la qualitat de les obres dels autors i autores que l’han guanyat amb anterioritat.

El jurat estava presidit pel regidor de Cultura, David Quirós, i integrat per l’editora Blanca Rosa Roca; la responsable de Biblioteques, Núria Vila; la directora de la Biblioteca la Bòbila, Ilumi Ramos; els investigadors i especialistes en novel·la negra Jordi Canal i Àlex Martín; l’escriptor i coordinador del Club de Lectura de la Bòbila, Manuel López Poy, i la membre d’aquest club, Nora Reina García.

El Premi L’H Confidencial, promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, té una dotació econòmica de 12.000 euros. En aquesta 15a edició s’hi havien presentat 165 originals, 49 de Catalunya i 116 de la resta de l’Estat.

De les 15 edicions del premi, és la segona vegada que queda desert.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative