4 de febrer del 2021

LA BIBLIOTECA LA BÒBILA SE SUMA UN ANY MÉS A LA BCNEGRA

 [TVL'H, L'Informatiu, 4 de febrer 2021]

La cita dels amants de la novel·la negra és, enguany, més virtual que mai

Laura Alsina

La Biblioteca la Bòbila participa un any més a la BCNegra, la cita anual dels amants de la novel·la negra i policíaca. En aquesta edició, a causa de les restriccions decretades per frenar la Covid, una bona part de les activitats es faran en format virtual.

La programació consta d’una exposició bibliográfica que es pot veure al vestíbul del Centre Cultural fins al 28 de al voltant de la vida i l’obra de l’escriptor David Goodis, autor d’una vintena de títols com “Dispareu contra el pianista”, “Vigileu aquesta dona”, “El lladre” o “Carrer sense retorn”.

També es proposa una ruta literària per Ciutat Vella amb Rosa Mora i Lilian Neuman per descobrir l’impacte de la dona a la novel·la negra. Aquesta activitat només es farà fer si s’aixequen les restriccions de mobilitat. Està prevista pel dia 13 de febrer a les 11 hores.

A la “Conversa amb Eduard Palomares” es donarà a conèixer l’òpera prima d’aquest periodista d’El Periódico que, amb “No cerramos en agosto”, ha renovat el panorama de la novel·la negra barcelonina. Tindrà lloc el 17 de febrer, a les 19 hores, a través de la plataforma Jitsi.meet.

El 23 de febrer, el Club de lectura de novel·la negra comentarà “Las jaurías”, d’Alberto Gil, obra guanyadora del Premi L’H Confidencial 2020. A les 19 hores, a través de la plataforma Zoom.

Finalment, durant tot el mes de febrer es pot participar en el concurs “Pseudonym Crime Quiz”. Es tracta d’un concurs per descubrir els pseudònims que utilitzen autors i autores de novel•la negra molt coneguts. Qui encerti les deu preguntes entrarà en el sorteig d’un lot de novel·les de crims.

Trobareu més informació sobre les activitats i els formularis per a les inscripcions fent click aquí.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative