4 de juny del 2020

Club de lectura virtual de novel·la negra


A càrrec de Sebastià Bennasar que comentarà les obres Dos taüts negres i dos de blancs de Pep Coll (Editorial Proa) i Galveston de Nick Pizzolato (Editorial Salamandra)

Inici del club de lectura: dimarts 2 de juny.

Primera trobada virtual: dilluns 15 de juny, a les 18:30 h

Segona trobada virtual: dilluns 29 de juny, a les 18:30 h

Inscripcions:  tfy.to/bibliotequesxbm/negra


Comença la segona edició dels clubs de lectura virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Als clubs de novel·la negra, literatura catalana i ciència-ficció s’afegeixen els clubs de lectura LGTBIQ+, clàssics per pensar el món i literatura de distanciament.

La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:

– Instal·lar Tellfy en el dispositiu

– Crear un usuari a Tellfy

– Sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç que trobareu clicant al títol de cada club.

Si has estat admès al club (les places són limitades) et donaran les instruccions per al préstec dels documents digitals que hauràs de llegir.

Els clubs tindran una durada d’un mes, durant el qual es comentaran dues obres, una cada dues setmanes. La dinàmica per a cada llibre serà semblant a la dels clubs de lectura presencials: en un primer moment, a través d’un vídeo i amb el suport d’altres documents, el conductor  donarà pautes, orientacions i claus de lectura; després, durant el període de lectura, els participants podran exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació; finalment, els lectors i el conductor es trobaran per videoconferència per fer el comentari final de l’obra.

Per formar part d’alguna d’aquestes comunitats lectores cal inscriure’s en algun dels grups disponibles (en l’acceptació de sol·licituds es prioritzarà que un major nombre de persones puguin formar part d’un dels clubs de lectura).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative