9 de gener del 2020

Raimon Escudé i Pladellorens


Als prestatges de La Bòbila ja tenim part de la donació que la família Escudé ens ha fet. Pertanyen a la biblioteca personal d'en Raimon Escudé i Pladellorens, terrassenc sobretot, també advocat i polític català.
En Raimon Escudé va ser una persona compromesa políticament. Va militar a diferents partits al llarg de la seva vida, arribant a ser Diputat al Parlament de la Generalitat entre els anys 80 i 90.

Són molts els temes que conformen les seves lectures. En descobrir la seva biblioteca trobem, a banda del polític i advocat, una persona amb una vasta formació, poliglota, amant del còmic, interessat per la història de Catalunya, la religió, la música i la novel·la negra. Val a dir que tot i que algunes col·leccions tenen uns anys es troben en molt bon estat de conservació.

La biblioteca personal de novel·la negra d'en Raimon Escudé és sorprenentment vasta, amb col·leccions de novel·la negra clàssica i actual en francès, anglès, castellà, etc. que anirem incorporant al nostre fons.

Des del nostre bloc volem donar gràcies a la seva família per haver-se posat en contacte amb nosaltres i fer aquesta donació. D'aquesta manera la biblioteca d'en Raimon Escudé continuarà donant servei, posant a l'abast de tot el sistema de lectura pública català un magnífic fons especialitzat en novel·la negra i popular.

1 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres de part de la família!

    ResponElimina

 
Google Analytics Alternative