6 de novembre del 2014

Obert el termini del V Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila

[El Llobregat, 4 de novembre de 2014]


Ja es poden enviar, fins al 28 de novembres, les diferents participacions a través de les xarxes socials més utilitzades: Facebook, Twitter i Instagram

El Centre Cultural la Bòbila i la Biblioteca la Bòbila, amb la col•laboració de l’editorial RBA, convoquen el V Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila a través de Facebook, Twitter i Instagram. Els participants ja poden enviar els seus relats o fotografies fins a les 23:59 hores del 28 de novembre. El veredicte es donarà a conèixer el 19 de desembre.

L’objectiu del concurs és fomentar la creació de ficcions criminals i l’ús de les xarxes socials. Els concursants han de ser majors de 18 anys i participar des del seu compte de Twitter o Facebook. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites. Es podran enviar tants relats com es vulgui, escrits en català o castellà, tot i que només s’optarà a un premi per compte.

L’extensió màxima dels microrelats serà de 140 caràcters, incloent l’etiqueta #relatsnegres, també des d’Instagram. Els participants a través de Facebook, caldrà que ajustin el text amb el comptador de caràcters que trobaran al blog de la Biblioteca la Bòbila: bobila.blogspot.com i penjar-lo a la pàgina de Facebook: http://bit.ly/2014relatsnegres. En aquesta mateixa adreça es podran votar els microrelats, un cop finalitzat el concurs.

S’atorgaran quatre premis, dos escollits pels lectors (relat en qualsevol llengua i Instagram) i dos per part del jurat (català i castellà). Els guanyadors rebran un lot de llibres de gènere negre i policíac. El jurat estarà format per un responsable de Foment de la Cultura, el director del Centre Cultural la Bòbila, el director de la Biblioteca la Bòbila, un representant de la Xarxa de Biblioteques, un representant del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet i un participant del Club de Lectura de Novel·la Negra. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative