30 de setembre del 2013

La tardor arriba carregada d'activitats a les biblioteques de L'Hospitalet

[L'H digital, 29 de setembre de 2013]



La programació inclou tallers, xerrades i fins i tot sortides culturals

Un cop superat el parèntesi de les vacances d’estiu, les biblioteques de L’Hospitalet tornen a posar en marxa el seu programa d’activitats “Més que llibres”, amb propostes per a grans i petits. També tornen els cursos del programa “Clica i aprén” d’iniciació a les noves tecnologies.
Qui ha dit que la tardor és trista i avorrida? Acosteu-vos aquests dies per les biblioteques de L’Hospitalet i de ben segur que us sorprendreu. Tan és la vostra edat o les vostres preferències culturals, hi ha de tot i per a tothom.

Entre les activitats destacades per als propers mesos trobareu, per exemple, un taller per a aprendre a escriure el vostre propi conte infantil, que organitza la biblioteca de La Florida entre els mesos d’octubre i desembre. Si preferiu explicar les històries en un altre format, la novetat enguany és el curs de literatura creativa de la biblioteca Tecla Sala durant l’octubre i el novembre. Per cert, que la biblioteca de La Bòbila torna a organitzar el seu concurs de microrrelats negres durant el mes de novembre. Si necessiteu inspiració, a l’octubre faran un taller de microrrelats.

Aquests només en són alguns exemples, però n’hi ha molts més. Per veure tota la oferta, consulteu el programa del “Més que llibres”. Això si, afanyeu-vos perquè tots els tallers requereixen inscripció prèvia.

En l’apartat de conferències i d’altres activitats, al llarg de les properes setmanes podreu, per exemple, fer un “Viatge a la Rússia literària”, el 2 d’octubre a la biblioteca de La Bòbila, o descobrir, el 10 de desembre, com és “Bellvitge a la literatura”, a la biblioteca de Bellvitge. Al novembre, concretament el dia 6, la biblioteca Josep Janés celebrarà amb un recital poètic el centenari de l’escriptor que li dona nom.

També s’han programat cicles de cinema i sortides culturals com la ruta literària “Victus i la Barcelona de 1714”, que organitza la biblioteca Tecla Sala prenent com a punt de partida la novel·la d’Albert Sánchez Piñol. Un cop més, un remetem al programa per a que consulteu tota l’oferta.

I no ens oblidem dels més petits. Per a ells les biblioteques continuen oferint “L’hora del conte”, fins i tot amb algunes sessions en anglès, tallers de manualitats i cicles de cinema. Destaca la sessió “L’hora del conte especial 1713”, que passarà per totes les biblioteques de la ciutat de la mà de Santi Rovira. Tampoc us podeu perdre l’obra “La caixa màgica”, que Plàudite Teatre ha portarà a les biblioteques als mesos de novembre, desembre i gener, amb motiu de la celebració de l’Any Espriu. Si voleu més informació sobre les activitats per a nens i nenes, consulteu el programa d’activitats.

I no oblidem tampoc els tallers “Clica i aprèn”, pensats per acostar les noves tecnologies a tothom, independentment de la seva edat o coneixements previs. Les biblioteques de Plaça EuropaBellvitgeJosep Janés i Tecla Sala han organitzat tallers de tot tipus, des del nivell d’iniciació fins a d’altres centrats ens qüestions més especialitzades com el tractament digital de fotografies, la seguretat a internet o les xarxes socials. Al programa “Clica i aprèn” trobareu tota la informació. Un cop més, recordeu, cal inscripció prèvia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative