17 de setembre del 2013

Es prorroga la recollida d'aliments a les Biblioteques de L'H

[L'H digital, 17 de setembre de 2013]



Els usuaris canvien menjar per llibres

Les Biblioteques de L’Hospitalet han prorrogat fins al 21 de setembre la campanya solidaria Llibres per menjar a favor de la Banc d’Aliments de la Creu Roja.
Fins dissabte 21 de setembre, tots els ciutadans que ho vulguin poden participar en la campanya Llibres per menjar, que les Biblioteques de L’Hospitalet han prorrogat una setmana més.
Es tracta de canviar menjar per llibres, aliments que aniran destinats al Banc d’Aliments de la Creu Roja per ajudar les famílies més necessitades de la ciutat. A canvi de menjar no perible, com llet, sucre, llegums, oli, etcètera, els usuaris es poden emportar un llibre en préstec.
Aquesta campanya, que les Biblioteques de L'H van dur a terme perprimer cop l’any passat quan van recollir dues tones d’aliments, s’haallargat una setmana més per poder aconseguir més donacions, atès que la demanda d’ajut al Banc d’Aliments s’ha incrementat en els darrers mesos.
Llibres per menjar compta amb el suport de la Creu Roja de L’Hospitalet, que s’encarrega de la infraestructura i la logística, i d’usuaris de les Biblioteques de L’H que fan tasques de voluntariat.
Podeu fer les vostres donacions a les biblioteques: Tecla SalaBellvitgeCan SumarroJosep Janésla Bòbilaplaça d’Europala Florida i Santa Eulàlia.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative