12 d’agost del 2013

Horaris d'agost als equipaments municipals

[L'H digital, 5 d'agost de 2013]


Serveis oberts però amb menys hores d'atenció al públic

Les biblioteques de la ciutat obriran totes les tardes de dilluns a divendres, les regidories tancaran a l’agost, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) obrirà el matins i els poliesportius mantenen obertes les portes tot i que amb horaris reduïts.
Durant el mes d’agost els equipaments municipals ajusten els horaris per combinar les vacances del personal i alhora mantenir el servei a la ciutadania. Tal és el cas de l’OAC, que tot i que no tindrà els punts d’informació als edificis dels carrers Migdia i Josep Prats, obrirà els feiners de 8.30 a 14 hores a la seu del carrer Girona.
Pel què fa a les regidories, tancaran del 5 al 30 d’agost. A partir de llavors, estaran a disposició de l’usuari només de 9 a 14 hores fins el 25 de setembre, quan recuperaran l’horari habitual. El Telèfon d’Incidències de Convivència (TIC) romandrà actiu de 9 a 15 hores durant l’agost.
Les biblioteques també adapten l’horari d’estiu i obriran només les tardes de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30 hores. La Biblioteca Tecla Sala, mantindrà les seves portes fins les 21 hores de dilluns a divendres. La Biblioteca de Santa Eulàlia, en canvi, tancarà les seves portes durant aquest mes de vacances d'estiu.
De la seva banda, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, el Centre d’Art i la Fundació Arranz-Bravo tancaran les exposicions fins el 15 d’agost.
Poliesportius
Tot i que en general els poliesportius municipals de la ciutat estaran oberts tot el mes, també faran horaris diferents i en alguns casos tancaran instal•lacions per reformes. És el cas del Poliesportiu Municipal del Centre que obrirà de 9 a 21 hores els dies feiners però tancarà la piscina del 6 al 9 d’agost.
El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa tancarà la piscina del 3 al 18 d’agost i la resta d’instal•lacions estaran disponibles de 10 a 14 i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.
El Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia també tancarà la piscina del 5 al 9 d’agost però es podran fer servir la resta d’instal•lacions de dilluns a divendres de 10 a 20 hores.
Les Piscines Municipals amplien l’horari de la piscina exterior, que es podrà utilitzar de 9 a 21 hores tots els dies de la setmana mentre que la piscina coberta tancarà tot l’agost per tasques de manteniment.
El Poliesportiu Municipal Les Planes tancarà la piscina de l’1 al 4 d’agost. D’altra banda, del 5 al 31 d’agost obrirà de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21 hores.
El Poliesportiu Municipal Sanfeliu obrirà de dilluns a dissabte de 8.45 a 21 hores i diumenges de 9 a 15 hores.
El Poliesportiu Municipal de Bellvitge serà l’únic que tancarà les seves portes totalment del 5 al 14 d’agost. La resta de dies d’agost mantindrà l’horari habitual.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative