14 de maig del 2013

Oberta la inscripció per al segon concurs de Scrabble de L'H

[L'H digital, 13 de maig de 2013]



Organitzat pel Centre de Normalització Lingüística

Fins el 2 de juny, està oberta la inscripció per participar en la segona edició del Concurs de Scrabble de L’Hospitalet. El concurs se celebrarà el 8 de juny a Torre Barrina coincidint amb la Festa Major de Collblanc-Torrassa.

 El concurs tindrà lloc el 8 de juny, de 17 a 20h, a Torre Barrina, coincidint amb la Festa Major de Collblanc-Torrassa.

Es tracta d’un concurs per parelles, per a aficionats amb diferents nivells de dificultat. Es jugaran tres rondes, on es faran parelles segons la puntuació. Les inscripcions es poden realitzar al CNL de L’Hospitalet al carrer Mare de Déu de la Mercè, 20, trucant al 93 440 65 70, a les biblioteques de la ciutat, o al web www.cpnl.cat/2n-concurs-scrabble-lh.

Si esteu interessats, podeu fer pràctiques d’aquest joc el dimarts de 19 a 21h a la Biblioteca de la Bòbila, els dijous de 19 a 20:30h al CNL de L’Hospitalet, els divendres de 18:30 a 20:30h a la Biblioteca de Bellvitge i dissabtes de 17 a 20:30h a la Biblioteca Tecla Sala.

La director del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet (CNL), Alba Conesa, ha explicat que “la primera edició del concurs va funcionar molt bé. Van participar 40 parelles i a partir de llavors es va crear el Club de Scrabble de la ciutat”.

Conesa es mostrava satisfeta ja que “s’ha aconseguit que hi hagi un espai més on parlar català habitualment. S’afavoreixen les relacions interpersonals en català. Molts cops els alumnes ens diuen que quan surten al carrer no saben on parlar en català. Ara han trobat unes persones amb qui amb naturalitat els hi parlen perquè estan jugant en català”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative