3 d’abril del 2013

Les biblioteques creen una web sobre l'any Espriu

[L'H digital, 2 d'abril de 2013]


S'hi poden trobar les activitats i iniciatives organitzades al voltant de l'autor


Les biblioteques de L’Hospitalet  han creat la pàgina web  anyespriulh.blogspot.com.es des d’on es poden consultar totes les activitats que s’han preparat per commemorar el centenari del naixement de Salvador Espriu.

En aquest espai web es recullen totes les iniciatives que sorgeixen de les entitats o dels ciutadans. La ciutat ha organitzat al llarg d’aquest any tot un seguit d’activitats i se suma així a l’Any Espriu, designat per la Generalitat. Salvador Espriu ha estat una de les figures més importants de les lletres catalanes del segle XX..
Entre d’altres, s’ha organitzat, el proper 25 d’abril, una Conferència sota el títol “Salvador Espriu, com a geni literari i com a símbol ciutadà”, a càrrec de Francesc Vallverdú, membre de L'Institut d'Estudis Catalans. L’espectacle “L’Espriu és viu”, el 12 de juny, als Jardins de la Biblioteca Can Sumarro. O una visita guiada, el Dissabte 15 de juny, sota el títol “Ruta literària per Arenys de Mar: Un passeig per Sinera”
Podeu trobar tota la informació sobre les activitats que s’han preparat a L’Hospitalet en aquesta adreça anyespriulh.blogspot.com.es/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative