5 de desembre del 2012

Ja hi ha guanyadors dels Microrelats Negres


Tan solo un instante después de comprender que las joyas eran falsas, descubrió que no todas las rubias són estúpidas”. Amb aquest microrrelat, Jorge Bueno, veí de Sant Boi, s’ha endut el premi del jurat de la tercera edició del concurs de microrelats negres que organitza la Biblioteca de La Bòbila i el Centre Cultural de la Bòbila.

Han participat 240 persones, que han enviat un total de 640 relats a través de les xarxes socials, Facebook, i Twitter. L’única condició és que les històries no podien superar els 140 caràcters, incloent-hi el “hashtag” #relatsnegres

S’han atorgat dos premis, el del jurat, i el del públic, que ha estat per a Juan Nebot, que va enviar el seu microrelat des de Castelló: “Nada más verla, se abalanzó sobre ella. Eran demasiados años esperando una venganza. Por fin el lobo probó a su caperucita.”

Els guanyadors han obtingut un premi consistent en un lot de llibres de gènere negre de l’editorial RBA. A més, tots els participants rebran un llibre digital que recull tots els relats que han participat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative