4 de desembre del 2012

El tercer concurs de microrelats negres de l'Hospitalet ja té guanyadors

[El Far, 3 de desembre de 2012]


En aquesta edició s’hi han presentat 640 relats a través de Facebook i Twitter
La tercera edició del Concurs de Microrelats Negres ja té guanyadors. Juan Enrique Nebot García s’ha alçat amb el premi del públic mentre que el premi del jurat se l’ha emportat Jorge Bueno Martín, en una edició en la qual s’han presentat a concurs 640 relats i hi han participat 260 usuaris, segons han informat fonts municipals.

“Tan sólo un instante después de comprender que las joyas eran falsas, descubrió que no todas las rubias son estúpidas”. L’autor d’aquest relat és Jorge Bueno, de Sant Boi de Llobregat i, a parer del jurat, és el millor dels presentats.

Pel que fa al premi del públic, se l’ha endut el relat "Nada más verla, se abalanzó sobre ella. Eran demasiados años esperando una venganza. Por fin el lobo probó a su caperucita", de Juan Nebot García, que l’ha enviat des de Costur, a Castelló.

Segons les estadístiques, 135 usuaris han publicat 424 relats a Twitter i 282 han estat retuitejats. Del hashtag #relatsnegres, se n’han fet 734 usos. Pel que fa a Facebook, hi han participat 125 usuaris que han publicat 216 relats.

Els microrelats, presentats a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter, no podien excedir els 140 caràcters, incloent-hi el hashtag #relatsnegres. Els guanyadors reben de premi un lot de llibres de gènere negre de l’editorial RBA.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative