1 de febrer del 2012

Sopar literari amb l'escriptor Javier Pérez Andújar

[digital-h.cat, 1 de febrer de 2012]


Nova iniciativa cultural organitzada per Biblioteques i Tres quarts per cinc quarts



L'Associació Tres quarts per cinc quarts i la Xarxa de Biblioteques de L'Hospitalet han iniciat un nou projecte literari basat en trobades per parlar sobre un llibre o un autor al voltant d'una taula amb un bon sopar. El lloc escollit és la Bodegueta del Museu, el restaurant de la Masia Serra ubicat a Cornellà.

Sota el títol 'L'Hospitalet espai de lletres' es vol tirar endavant una nova iniciativa cultural que possibiliti el debat i el diàleg entorn al món de la literatura. La idea és convidar a un autor a parlar de la seva bibliografia, de la seva vida o, simplement, del darrer llibre publicat.

El president de l'Associació Tres quarts per cinc quarts, Amadeu Joan, explica que més enllà dels debats que organitza al Barradas 'L'H espai de debat', ara es volen "potenciar iniciatives en el món de la literatura, dels autors, dels comentaristes literaris, de la gent que es mou dins de les lletres. Tornar a la lectura pausada, a la reflexió, a l'intercanvi d'opinions".

Amadeu Joan ha indicat que tot i ser una activitat molt semblant als Clubs de lectura que se celebren regularment a les biblioteques de la ciutat, la iniciativa 'L'Hospitalet espai de lletres' vol mantenir un diàleg més proper amb l'escriptor. "Comencem per un sopar literari i convidem un escriptor i en un entorn amigable parlem de la seva obra".

La primera de les sessions tindrà lloc aquest divendres, dia 3, al restaurant La Bodegueta del Museu. Serà amb l'escriptor Javier Pérez Andújar, que parlarà del seu darrer llibre Paseos con mi madre.


En aquest llibre, Pérez Andújar fa un passeig autobiogràfic i d'homenatge als blocs d'edificis que envolten Barcelona. L'autor recorda els passejos amb la seva mare i de retruc la vida que succeïa al seu voltant: les lluites veïnals i les vagues obreres, els concerts en camps de futbol i les primeres superfícies comercials.

El preu del sopar és de 18 euros i per assistir-hi cal reservar al número de telèfon 93 338 89 25 o al correu electrònic espaidebat@gmail.com.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative