1 de febrer del 2012

BCNEGRA 2012. Trobada de novel·la negra de Barcelona. Del 2 a l'11 de febrer.

[Serret Bloc, 1 de febrer de 2012]



Si és febrer i es parla de novel·la negra, d'investigacions, de crims..., només podem ser a Barcelona. Com cada any, des de ja en fa set, BCNegra esdevé cita obligada per als lectors i lectores d'un gènere cada vegada més ampli, més suggerent, més entertingut i, alhora també, més crític.

És una bona oportunitat per apropar-te als nostre autors i que et signin les seves novel·les. Els podras trobar en les següents activitats.

Taula rodona Collita en català. Algunes de les històries de l'any. Amb Marta Banús, Jordi de Manuel, Carme Riera i Vicent Uso. Modera Àlex Martín Escribà. Dilluns 6 de febrer, 19.30 h. La Capella. C/ Hospital, 56.

Taula rodona Les col·leccions necessàries. De "La Cua de Palla" a "crims.cat". Amb Jordi Canal, Andreu Martín, Àlex Martín Escribà i Agustí Vehí. Modera Rafael Vallbona. Dimarts 7 de febrer. 12 h. Facultat de Comunicació Blanquerna - URL. C/ Valldonzella, 23.

Conversa Personatges poc habituals. Dos autors diferents, dues novel·les premiades. Sebastià Bennasar parla amb Pau Vidal i Albert Villaró.

Segueix el minut a minut a través del hashtag #bcnegra12

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative