2 de gener del 2012

Les aules d'estudi obren fins al 10 de febrer

[digital-h.cat, 2 de gener de 2012]



Per poder preparar els exàmens del primer trimestre

Les aules d'estudi tornen a obrir portes a partir d'avui per oferir un espai als estudiants on preparar els exàmens del primer trimestre de l'any. Les aules, amb horari especial, estaran obertes fins al 10 de febrer.

En aquesta ocasió es posen a disposició dels estudiants els tres centres habituals: el Centre Cultural Barradas (rambla Just Oliveras, 56) de 10 a 24 hores; la Biblioteca Josep Janés (carrer Doctor Martí Julià, 33) de 10 a 22 h, i la Biblioteca la Bòbila (plaça de la Bòbila, 1) de 10 a 23 hores. Tots els centres estaran oberts de dilluns a diumenge.

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut neix davant la necessitat dels estudiants de trobar un espai amb les condicions adients per estudiar durant els períodes oficials d'exàmens, ja que molts a casa no disposen de lloc per preparar-los.

Els usuaris de les aules d'estudi només han de recordar que hi ha una normativa d'ús, les normes principals de la qual són silenciar els mòbils, no menjar ni beure i no reservar el seient durant més de 10 minuts.

El 23 de maig de 2012, les aules d'estudi tornaran a obrir per poder treballar en les convocatòries de final de curs.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative